Ένα μείζον θέμα που μας απασχολεί από την εφηβεία μέχρι και τα βαθιά γηρατειά είναι οι…. σχέσεις μας!

  • Μ’ αγαπάει;
  • Γιατί δεν μ’ αγαπάει;
  • Πως θα μ’ αγαπήσει;

Αναρωτιόμαστε συνεχώς, συζητάμε, αναλύουμε, θυμώνουμε , γελάμε και έτσι τελικά ζούμε!

Ποια είναι όμως η αιτία που τελικά το 90 % δεν είναι ευχαριστημένο μέσα στις σχέσεις του;

Φυσικά, όταν μιλάμε για σχέσεις, δεν αναφερόμαστε μόνο στις ερωτικές, αλλά και στις φιλικές, στις γονικές, στις συγγενικές και στις συναδελφικές.

Μέσα από παρατήρηση και μελέτη 16 χρόνια τώρα ως ψυχίατρος και ψυχοθεραπεύτρια, κατέληξα πως η βασική αιτία είναι η «Α-σθενης» αυτοπεποίθηση!

Δηλαδή, η αυτοπεποίθηση που πάσχει. Η αιτία αυτού δεν είναι άλλη από την… «έλλειψη σθένους». Με λίγα λόγια, η βασική  αιτία που οι σχέσεις μας δεν πάνε καλά ή όπως εμείς επιθυμούμε, είναι η  «Α-σθενης»  αυτοπεποίθηση.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα ποιο είναι;      

 «Υπάρχει τρόπος να αποκτήσουμε σθεναρή αυτοπεποίθηση»;

Εδώ αγαπητοί μου, βρίσκεται η μεγαλύτερη παγίδα!

  • Τι ορίζουμε ως σθεναρή αυτοπεποίθηση και τι ως αλαζονική αυτοπεποίθηση;
  • Αυτή στην οποία μας προτρέπουν οι περισσότεροι «νέοι» ειδικοί;
  • ‘Η αυτήν την αυτοπεποίθηση στην όποια καλούμαστε, να γίνουμε «αδέκαστοι κριτές των πάντων»;
  • Αυτή η αυτοπεποίθηση στην οποία καλούμαστε ν’ αλλάξουμε τη φύση μας και να γίνουμε όλοι επαναστάτες τις περισσότερες φορές χωρίς… αιτία;

«Η δική μου πρόταση είναι απλή και… Αποτελεσματική»!

Πιστεύω και αυτό διδάσκω χρονιά τώρα, σε μια άλλη μορφή αυτοπεποίθησης. Σε μια μορφή αυτοπεποίθησης που απαρτίζεται από τις βασικές αρετές του Αριστοτέλη και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ευδαιμονία και την ιδανική αρετή!

Αυτή τη μορφή αυτοπεποίθησης την ονομάζω «Δημιουργική Αυτοπεποίθηση»  (διάβασε το άρθρο εδώ!) και σ’ αυτή εκπαιδεύω κάθε «αποφασισμένο άνθρωπο», που θέλει να ευτυχίσει στη ζωή του!

Στο νέο μου σεμινάριο «Fight4Hope» μπορείς να γίνεις νικητής στις σχέσεις σου! Πως μπορεί να γίνει αυτό;

  • Να το θέλεις πραγματικά!
  • Με την βοήθεια του 1ου εργαλείου της μεθόδου της «Σφαιρικής Αντίληψης». Πιο συγκεκριμένα με τις 8 διαστάσεις , όλοι μαθαίνουν αρχικά και εκπαιδεύονται κατά τη διάρκεια, στα «Do και Don’t» της δημιουργικής αυτοπεποίθησης, στα πρότυπα των ιδανικών σχέσεων με παραδείγματα και εικόνες, στον τρόπο ν’ αναγνωρίζουν τα σημεία που χρειάζονται διόρθωση και στον εντοπισμό των κίνητρων για αλλαγή!

Το σεμινάριο «Fight4Ηope» είναι ένα τετράωρο βιωματικό σεμινάριο, για όσους θέλουν να «παλέψουν» για την ελπίδα!

Άλλωστε «εσύ» που διαβάζεις αυτήν την στιγμή γνωρίζεις καλά πως στην ζωή όλα κερδίζονται! Όλα όμως! Αρκεί να έχεις την θέληση!

Θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά στο δυναμικό σεμινάριο «Fight4Hope» για ν’ ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που θες και να βρούμε μαζί τους τρόπους να τους ανακαλύψεις!

Κλείσε σήμερα την δική σου θέση στα στα τηλέφωνα 210-5561961 & 6945.721449!

Ραντεβού το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 17.00μ.μ. στο κτίριο της Σφαιρικής Αντίληψης στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου 33 στην Βούλα!

Θα σε δω εκεί!

Με αγάπη

Μαρία Λεβέντη