Ατομικές Συνεδρίες

Ιωάννης Καρλαούζος

«Εσύ ρωτάς, ο κος Ιωάννης Καρλαούζος σου απαντά!»

 

  • Μπορώ να κάνω κι εγώ ατομικές συνεδρίες αυτογνωσίας με τον κο. Ιωάννη Καρλαούζο;

Φυσικά. Η μοναδική προϋπόθεση είναι να επιθυμείς να βουτήξεις στα βάθη του «είναι» σου, προκειμένου ν’ ανακαλύψεις το ύψος σου! Μέσω των συνεδρίων αυτών, θα μπορέσεις να απαντήσεις για τον εαυτό σου, σε βασικά φιλοσοφικά και υπαρξιακά ερωτήματα.

  • Πόσες συνεδρίες χρειάζεται να κάνω;

Με μια 1η συνεδρία θα αναγνωρίσουμε μαζί με τη χρήση του ειδικού εργαλείου των ασκήσεων «εμπνευσμένης γεωμετρίας» της «Σφαιρικής αντίληψης», τον τρόπο να δώσεις μορφή στη φωνή της «συνείδησής» σου, τα αποτελέσματα θα αναδείξουν τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και εγώ θα σου προτείνω τι είναι αυτό  χρειάζεται για να πετύχουμε τον στόχο σου!

  • Σε τι θα με ωφελήσει να δώσω μορφή στη φωνή της συνείδησής μου;

Τα οφέλη είναι πολλαπλά. Τα κυριότερα όμως είναι:

✔ Ν’ ανακαλύψεις τον δάσκαλο που έχεις μέσα σου.
✔ Ν’ ανακαλύψεις τα ταλέντα σου και τις κρυμμένες ικανότητές σου και να τα ενεργοποιήσεις.
✔ Ν’ ανακαλύψεις τα εμπόδια και να τα απενεργοποιήσεις.

Όλα αυτά είναι εφικτά, μέσα από την χρήση των μοναδικών παγκοσμίως ασκήσεων εμπνευσμένης γεωμετρίας που είναι το 3ο κλειδί της μεθόδου της «Σφαιρικής αντίληψης».

  • Αν παρακολουθώ κάποιο πρόγραμμα της ακαδημίας Σφαιρικής Αντίληψης, μπορώ να κάνω και ατομικές συνεδρίες με τον κο. Ιωάννη Καρλαούζο;

Ασφαλώς. Για τους ασκούμενους της ακαδημίας ο κος Καρλαουζος προσφέρει εξειδικευμένες ατομικές συνεδρίες για εμβάθυνση στην ύλη τόσο στον τομέα της «Αυτογνωσίας» όσο και στους ασκούμενους των τομέων «Μοντέρνοι Ήρωες» και «Αργοναύτες».

  • Αν είμαι απόφοιτος της ακαδημίας Σφαιρικής Αντίληψης, μπορώ να κάνω ατομικές συνεδρίες με τον κο. Ιωάννη Καρλαούζο;

Ναι μπορείς. Για τους αποφοίτους της ακαδημίας έχουν δημιουργηθεί ειδικές συνεδρίες αποσαφήνισης και ερμηνείας βιωματικών εμπειριών, κατά τη χρήση των ασκήσεων

  • Μπορώ να κάνω την ύλη ενός ολόκληρου έτους της ακαδημίας Σφαιρικής αντίληψης, σε ατομικές συνεδρίες;

Μπορείς να κάνεις κάποια βασικά βήματα, αλλά όλη η ύλη δεν διδάσκεται σε ατομικές συνεδρίες, διότι είναι απαραίτητο μέρος της εκπαίδευσης η παρακολούθηση μέσα στην ομάδα.

  • Αν παρακολουθώ κάπου αλλού μαθήματα αυτογνωσίας ή ψυχοθεραπείας, μπορώ να κάνω ατομικές συνεδρίες με τον κο. Ιωάννη Καρλαούζο;

Συνήθως ναι, αλλά μια ολοκληρωμένη απάντηση μπορείς να λάβεις όταν ολοκληρωθεί η πρώτη ατομική συνεδρία.

  • Με ποια συχνότητα χρειάζεται να κάνω ατομικές συνεδρίες με τον κο. Ιωάννη Καρλαούζο;

Για να μπορέσει να αφομοιωθεί το αποτέλεσμα των συνειδητοποιήσεων, μετά από μια συνεδρία χρειάζεται να μεσολαβήσει ένα χρονικό περιθώριο μεταξύ 15 έως 20 ημερών, πριν από αυτό θα έχουμε διαμορφώσει μαζί το πλάνο συνεδριών που χρειάζεται σύμφωνα με αυτά που θέλεις να πετύχεις.

 

Κλείσε και εσύ την δική σου συνεδρία με τoν κο Ιωάννη Καρλαούζο και τους συνεργάτες του.

Στείλε την δική σου ερώτηση εδώ!