Κινούμαστε με στρατηγική , μέσα από τη μέθοδο των 8 διαστάσεων.

Ανακαλύπτουμε βήμα-βήμα έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης, προσανατολισμένο με ακρίβεια τόσο στην επαγγελματική επιτυχία όσο και στην προσωπική σου ευτυχία!
Σε ποιους απευθύνεται αυτό το σεμινάριο;

Στον ελεύθερο επαγγελματία, στον επιχειρηματία, στο στέλεχος που θέλει να μάθει με απλά βήματα πως θα βελτιώσει την δημιουργικότητα του και το κέρδος του.

Εγώ που θέλω να αλλάξω εργασία ή να δημιουργήσω κάτι δικό μου από την αρχή;

Φυσικά και είσαι καλοδεχούμενος στο σεμινάριο αυτό! Μπορείς όχι μόνο να ανακαλύψεις αν αυτό που σκέφτεσαι σου ταιριάζει αλλά και να σιγουρευτείς σε ποιους τομείς θα σε ωφελήσει, μια τέτοια κίνηση!

Πόσες ώρες είναι το σεμινάριο;

Είναι 25 ώρες μέσα σε δυο σαββατοκύριακα. 

Τι γνώσεις χρειάζεται να έχω για να το παρακολουθήσω;

Η μονή προϋπόθεση είναι να έχεις διαβάσει το βιβλίο της Δρ. Μαρίας Λεβέντη και να γνωρίζεις τις 8 διαστάσεις. 

Μετά από πόσο χρόνο θα έχω σίγουρα αποτελέσματα;

Για να φέρεις σίγουρα αποτελέσματα, το εμπόδιο δεν είναι ο χρόνος αλλά η επιλογή και η απόφαση σου, να κάνεις πράξη ότι θα συνειδητοποιήσεις μέσα στο σεμινάριο.

Τι σημαίνει ότι το σεμινάριο είναι tailor made;

Το 8D pro είναι ένα prive σεμινάριο για λίγους και αποφασισμένους επαγγελματίες!

Η ύλη που διδάσκεται είναι βασισμένη στην πρωτοποριακή μέθοδο της Σφαιρικής Αντίληψης και συγκεκριμένα το 1ο κλειδί της μεθόδου οι 8 διαστάσεις. Πέρα όμως από τη θεωρία γίνονται βιωματικές ασκήσεις και δίνονται προσωπικές συμβουλές από την ίδια την κα Λεβέντη με στόχο την συνειδητοποίηση και την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων στις προσωπικές τους ανησυχίες.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να λάβει κάποιος την πιστοποίηση;

Οι προϋποθέσεις είναι με ήθος και αρετές να χρησιμοποιηθούν οι γνώσεις μέσα στο επόμενο 3μηνο τουλάχιστον, με στόχο να βελτιωθούν μετρήσιμα και με αποδείξεις 3 από τις 8 διαστάσεις του επαγγελματισμού.

Μπορεί κάποιος μετά από καιρό να επαναλάβει το σεμινάριο 8D Pro;

Φυσικά και μπορεί. Η μόνη προϋπόθεση είναι η αναζήτηση της εξέλιξης , το πάθος για δημιουργικότητα και κέρδος σε όλα τα επίπεδα.

Ξεκίνα να ζεις τα όνειρά σου!

Αφιέρωσε λίγο χρόνο από την ζωή σου σε ένα σεμινάριο της Dr. Μαρίας Λεβέντη & γίνε Νικητής της ζωής σου!