Φυσικά, όταν μιλάμε για σχέσεις, δεν αναφερόμαστε μόνο στις ερωτικές, αλλά και στις φιλικές, στις γονικές, στις συγγενικές και στις συναδελφικές.

Μέσα από παρατήρηση και μελέτη 16 χρόνια τώρα ως ψυχίατρος και ψυχοθεραπεύτρια, κατέληξα πως η βασική αιτία είναι η «Α-σθενης» αυτοπεποίθηση!Δηλαδή, η αυτοπεποίθηση που πάσχει.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα ποιο είναι;
«Υπάρχει τρόπος να αποκτήσουμε σθεναρή αυτοπεποίθηση»;

Εδώ αγαπητοί μου, βρίσκεται η μεγαλύτερη παγίδα!
Τι ορίζουμε ως σθεναρή αυτοπεποίθηση και τι ως αλαζονική αυτοπεποίθηση;

«Η δική μου πρόταση είναι απλή και… Αποτελεσματική»!

Στο νέο μου σεμινάριο «Fight4Hope» μπορείς να γίνεις νικητής στις σχέσεις σου!

Πως μπορεί να γίνει αυτό;
Να το θέλεις πραγματικά!

Το σεμινάριο «Fight4Ηope» είναι ένα τετράωρο βιωματικό σεμινάριο, για όσους θέλουν να «παλέψουν» για την ελπίδα!

Άλλωστε «εσύ» που διαβάζεις αυτήν την στιγμή γνωρίζεις καλά πως στην ζωή όλα κερδίζονται! Όλα όμως! Αρκεί να έχεις την θέληση!

Θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά στο δυναμικό σεμινάριο «Fight4Hope» για ν’ ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που θες και να βρούμε μαζί τους τρόπους να τους ανακαλύψεις!

Κλείσε σήμερα την δική σου θέση στα τηλέφωνα 210-5561961 & 6945.721449!
Ραντεβού το Σάββατο 7 Δεκέμβρη και ώρα 17.00μ.μ. στο κτίριο της Σφαιρικής Αντίληψης στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου 33 στην Βούλα!

Θα σε δω εκεί!
Με αγάπη
Μαρία Λεβέντη

Δες την Ελπίδα μέσα από τα δικά τους μάτια…

Image is not available

Χρειαζόμουν να φύγει το χάος από το μυαλό μου για να είμαι λειτουργική στην σχέση μου. Μέσα στο σεμινάριο συνειδητοποίησα πόσο απλή είναι η αλήθεια και ξεκίνησα να διώχνω τόσο από το μυαλό μου όσο και από την ψυχή μου όλα τα αρνητικά πρόσημα!

Ματακού Ζωή
Image is not available
Ηλία Χαρά

Αποφάσισα να έρθω αντιμέτωπη με τα προβλήματα που αντιμετώπιζα με τον άντρα μου. Ακούγοντας κάποιες αλήθειες στο σεμινάριο fight4hope κατάφερα να νιώσω ξανά συναισθήματα που είχαν παγώσει μέσα μου. Η ελπίδα ζωντάνεψε για μένα!

Image is not available
Μπαλτή Χρύσα

Ήθελα να δώσω μεγαλύτερη αξία στις σχέσεις μου και να βελτιώσω τον εαυτό μου. Μετά από το βιωματικό σεμινάριο Fight4hope επιτέλους νιώθω πως έγινε ένα μεγάλο refresh στο μυαλό μου, νιώθω δυνατή και σίγουρη για μένα! Έχω ελπίδα!

Image is not available
Αλιμπέρτης Μιχάλης

Στόχος μου ήταν να πάω ένα βήμα παρακάτω στην σχέση μου και να ανανεώσω το κλίμα που υπήρχε. Μέτα από αυτό το δυναμικό σεμινάριο έβαλα σε τάξη όλες τις σκέψεις που είχα στο μυαλό μου και βελτίωσα την συμπεριφορά μου!

Αντιμετώπιζα προβλήματα στην σχέση μου και το έβλεπα καθημερινά. Μετά το Fight4hope κατάλαβα τι εγώ πρέπει να διορθώσω, τώρα είμαι αισιόδοξη και με μια ανοιχτή αγκαλιά να δεχτώ την συνεχόμενη εξέλιξη που ζω!

Image is not available
Υρώ Τσιούνη
Image is not available
Δέρδας Γιάννης

Ήθελα να μάθω τι κάνω λάθος και οι άλλοι δεν με καταλαβαίνουν. Μετά το Fight4hope έμαθα κάποια επικοινωνιακά τρίκ, οπότε φτάνω πιο γρήγορα στον στόχο μου βλέποντας τα πράγματα με μια πιο απλή & ξεκάθαρη ματιά

Image is not available
Γιάννης Μπάτζανος

Έψαχνα έναν άνθρωπο που να μπορώ να επικοινωνώ και δεν μπορούσα να τον βρω. Σίγουρα κάπου φταίω εγώ αλλά σίγουρα κάπου φταίνε και οι άλλοι. Μετά το fight4hope κατάλαβα τι πρέπει να αλλάξω εγώ στην συμπεριφορά μου για να βρω αυτό που θέλω

Image is not available
Λαλλίδης Φώτης

Ήξερα ότι κάτι κάνω λάθος στις σχέσεις μου αλλά δεν ήξερα τι. Πλέον μετά το σεμινάριο fight4hope κατάλαβα πως κάποιες σκέψεις και πεποιθήσεις δικές μου φταίνε και αποφάσισα να τις αλλάξω. Αισθάνομαι γαλήνη και σιγουριά με αυτή την γνώση

previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider

ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ!

Στείλε την δική σου ερώτηση στην Dr. Maria Leventi!