Αφιέρωσε λίγες ώρες για τον εαυτό σου!

Έλα και γίνε «Νικητής» της ζωής σου!

Για εσένα που έχεις λίγο χρόνο και πολλή διάθεση για θετικές αλλαγές στην ζωή σου!

Άξονας ΙΙΙ – Ανθρώπων Γης Περιπλανήσεις

Εδώ και 17 χρόνια έχουμε ταξιδέψει σε 29 χώρες της γης και σε 49 τόπους δύναμης της Ελλάδας για να μελετήσουμε και να ερευνήσουμε τα παγκόσμια αρχετυπικά σύμβολα. Μέσα από τον Άξονα ΙΙΙ της Ακαδημίας Σφαιρικής Αντίληψης μας δίνεται η δυνατότητα να μοιραστούμε αυτές τις γνώσεις μαζί σας στα πλαίσια της αποκωδικοποίησης των πνευματικών θησαυρών που κάθε τόπος κρύβει.

Lifebox4Ladies!

To πρωτοποριακού σεμινάριο αυτογνωσίας στην Ελλάδα, αποκλειστικά για γυναίκες, είναι γεγονός!

Το όνομα αυτού; Lifebox4Ladies!

Tο «Lifebox4ladies» δεν είναι απλά ένα συνηθισμένο σεμινάριο!

Tο «Lifebox4ladies» είναι μια γιορτή μόνο για γυναίκες!!!

Τι τύπος «γυναίκας» είσαι;

Lifebox4Ladies! Golden Edition!

 

Για σένα κυρία μου, που θέλεις μια προσωπική συνάντηση με τη Dr. Μαρία Λεβέντη, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με μόλις 8 άτομα, τότε επέλεξε το «Lifebox4ladies» Golden edition!

Σε αυτή τη συνάντηση, θα σου δοθεί το 8D Executive κλειδί!

Θα μπορείς ν’ ανακαλύψεις και να διαχειριστείς την προσωπικότητά σου σαν θηλυκό! Ο σκοπός αυτής της ιδιαίτερης συνάντησης είναι να βιώσεις μια εντελώς νέα εμπειρία, καθώς η Dr. Μαρία Λεβέντη έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για…

Lifebox4Μen!

Επιτέλους κάποιος να μιλήσει και με τους άντρες!

Lifebox4Men για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Ένα διαδραστικό σεμινάριο για τους άντρες που προσφέρει την σημασία που έχει εκείνος ανάγκη και όχι αυτό που πιστεύουμε εμείς ως γυναίκες!

Η Dr. Maria Leventi «μαζί» στην σκηνή για πρώτη φορά με μια προσωπικότητα που θα προσεγγίσει αντρικές ανησυχίες και θα δώσει τις λύσεις, που δεν τολμάς ν’ ανακαλύψεις!

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι τα «αυτοτελή» σεμινάρια της Σφαιρικής Αντίληψης;

Είναι θεματικά σεμινάρια που γίνονται μόνο μία φορά!

Πόσο διαρκεί;

Έχει έως και 4 ώρες διάρκεια!

Τι θα κερδίσω από αυτό το «αυτοτελές» σεμινάριο;

Αρχικά θα λάβεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες, για το συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί, τις οποίες εάν έψαχνες μόνος σου, θα χρειαζόσουν πολύ περισσότερο χρόνο και κόπο! Και εκεί είναι το μυστικό! Ξέρεις ποιο είναι αυτό; Πως εμείς οι άνθρωποι όταν ψάχνουμε την λύση και δεν φτάνουμε γρήγορα σε αυτό που θέλει η καρδιά μας, απογοητευόμαστε και τα παρατάμε. Εδώ αυτό όμως δεν συμβαίνει! Η λύση για εμάς είναι απλή! Έλα να την ανακαλύψεις μαζί μας!

Με τι εργαλεία γίνεται το «αυτοτελές» σεμινάριο;

Στα αυτοτελή σεμινάρια της Σφαιρικής Αντίληψης, υπάρχουν τεστ και βιωματικές ασκήσεις που τα κάνουν πιο ευχάριστα και πιο εύκολα στην κατανόηση! Αυτά θα είναι και ο οδηγός σου για την μετέπειτα εξέλιξή σου στο θέμα που ζητάς να βρεις την λύση με άμεσα αποτελέσματα!

Πόσο κοστίζουν;

Το κόστος σχετικά για την γνώση που θα λάβεις είναι μικρό και προσιτό, διότι αυτή η ανάλυση που κάνουμε είναι πρωτοποριακή και διαφορετική από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί! Ειδικά αυτά της Dr. Maria Leventi είναι φτιαγμένα μέσα από το πρίσμα της νέας σχολής σκέψης, της «Δημιουργικής αυτοπεποίθησης»!

Ξεκίνα να ζεις τα όνειρά σου!

Αφιέρωσε λίγο χρόνο από την ζωή σου σε ένα σεμινάριο της Dr. Μαρίας Λεβέντη & γίνε Νικητής της ζωής σου!