Ατομικές Συνεδρίες

Dr. Maria Leventi

«Εσύ ρωτάς, η Dr. Maria Leventi σου απαντά!»

 

  • Μπορώ να κάνω κι εγώ μια ατομική συνέδρια με την Dr. Maria Leventi;

Φυσικά και μπορείς! Η μοναδική προϋπόθεση είναι να είσαι αποφασισμένη/ος, ν΄ ανακαλύψεις αυτό που σε κρατάει μακριά από τ’ όνειρο σου. Το εμπόδιο μπορεί να είναι ένας φόβος, ένα σύμπτωμα , μια βαριά ανάμνηση , μια δύσκολη σχέση, μια επαναλαμβανομένη λάθος συμπεριφορά, μια υπερβολή, μια κρυφή επιθυμία ή έλλειψη πίστης και αυτοπεποίθησης.

  • Πόσες συνεδρίες χρειάζεται να κάνω;

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Στην 1η διαγνωστική συνεδρία, με ένα  πρωτοποριακό τρόπο , «ανακαλύπτουμε μαζί» την αιτία του προβλήματος και αποφασίζουμε τον τύπο του προγράμματος που θ’ ακολουθήσεις.

  • Δηλαδή, τι θα κάνω σ’ αυτή τη διαγνωστική συνεδρία;

Πραγματικά κατανοώ τη δυσκολία που έχεις, ν’ ανοίξεις την ψυχή σου,  σ έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Για το λόγο αυτό έχω εμπνευστεί ένα εργαλείο, συνδυάζοντας την «Αrt therapy» και τη «Σφαιρική αντίληψη», μαζί με την επιστημονική μου γνώση και εμπειρία,  που το ονομάζω «ψυχική αξονική» . Με απλά λόγια σ’ αυτή τη συνεδρία, θα μιλήσεις όσο και εάν  θέλεις , τα υπόλοιπα θα τα πει η εικόνα που θα «ζωγραφίσουμε».

  • Κι αν δεν ξέρω να ζωγραφίζω;

Δεν είναι εμπόδιο, να μην ξέρεις να ζωγραφίζεις. Άλλωστε η δημιουργία της εικόνας γίνεται, με ένα τρυκ! Το μόνο που θέλω από σένα, είναι να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να  εμπιστευτείς τις γνώσεις και την εμπειρία μου.

  • Μπορώ να κάνω μόνο τη διαγνωστική συνεδρία και να μην συνεχίσω σε κάποιο πρόγραμμα;

Ασφαλώς. Αν επιθυμείς, μπορείς απλά να μάθεις βάσει της «ψυχικής αξονικής»,  ποιο είναι το θέμα σου. Το αν θα συνεχίσεις ή όχι στην επίλυση, είναι καθαρά δική σου επιλογή.

  • Τι επιλογές έχω για να συνεχίσω στην επίλυση;

Ο 1ος  κύκλος συνέδριων, είναι 8 ωριαίες συναντήσεις, που διαιρούνται σε δυο μέρη. Το α’ μέρος έχει 3 συνεδρίες και το β’ μέρος έχει 5 συνεδρίες. Φυσικά, υπάρχει και 2ος  κύκλος με άλλες 8 συνεδρίες, για εσένα που επιθυμείς να «βουτήξεις» στα βαθιά νερά.

  • Μπορώ παράλληλα με τις συνεδρίες μαζί σας, να παρακολουθώ κάποιο άλλο πρόγραμμα είτε στην σφαιρική αντίληψη, είτε κάπου αλλού;

Εξαρτάται. Σιγουρά δεν απαγορεύεται, αλλά κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες, οπότε αυτό είναι ένα θέμα που πολύ ευχαρίστως,  μπορώ να απαντήσω αφού ολοκληρώσουμε τη διαγνωστική μας συνεδρία.

  • Σε ποια συχνότητα χρειάζεται να κάνω αυτές τις συνεδρίες;

Το ιδανικό είναι μια φορά την εβδομάδα ή μια φορά στις 15 μέρες . Πιο συχνά δεν  θα προλάβεις να βάλεις στη ζωή σου, τις συνειδητοποιήσεις που θα κάνεις μέσα στη συνεδρία και πιο αραιά θα τις ξεχάσεις!

Στείλε μου στην φόρμα επικοινωνίας την δική σου ερώτηση!

Επικοινώνησε μαζί μου εδώ!

 

Κλείσε και εσύ την δική σου συνεδρία με την Dr. Μαρία Λεβέντη και τους συνεργάτες της.

Στείλε την δική σου ερώτηση εδώ!

Ζήσε κι εσύ την «εμπειρία» μιας ατομικής συνεδρίας

με την Dr. Maria Leventi!

Τι λενε οσοι το εζησαν

Image is not available
Παναγιωτίδη Τζίνα
Ελεύθερος επαγγελματίας

Κρίσεις πανικού παντού, εφιάλτες και δυσκολίες! Τώρα πια μπορώ να αντιμετωπίσω τους χειρότερους εφιάλτες μου ηρωικά, με πίστη και σθένος. Τώρα πιστεύω στον εαυτό μου, έχω εσωτερική δύναμη και χρησιμοποιώ τις ικανότητες και τα ταλέντα μου. Νιώθω Ευγνωμοσύνη!

Image is not available
Μαμοπούλου Αλίκη
Οδοντίατρος

Έχουν συμβεί τόσα στην ζωή μου που δεν χωράει ανθρωπινός νους! Αποτέλεσμα να γίνω ένας νοσταλγός ζωής με μια μόνιμη θλίψη. Μέσα από τη μέθοδος της Σφαιρικής Αντίληψης βρήκα το νόημα και τολμώ να ζήσω!

Image is not available
Κοναξή Ευγενία
Δικηγόρος

Μετά από ένα διαζύγιο έχασα τον εαυτό μου. Για μένα δεν υπήρχαν λύσεις πουθενά και οι επιλογές μου ήταν λίγες. Με τη Σφαιρική ανακάλυψα την προσωπική μου αλήθεια, πέτυχα τους στόχους μου και σχεδόν δεν θυμάμαι πια τον παλιό μου εαυτό!

Image is not available
Αποστολίδου Νατάσσα

Χαρά, αφθονία και αρμονία σε όλα τα επίπεδα! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας μου από τη Σφαιρική! Ζω διαφορετικά, ξανασυστήθηκα με τον νέο μου εαυτό και βιώνω νέες εμπειρίες εξέλιξης. Ευτυχώς κατάφερα να παλέψω και να νικήσω όλες τις αντιστάσεις που μου έβαζε το μυαλό μου για να μην κάνω το βήμα. Είμαι ευτυχισμένη!

Δικηγόρος
Image is not available

Ζούσα με προβλήματα που με βασάνιζαν χρόνια, δίχως αγάπη και έμπνευση. Ένιωθα στάσιμος. Η μέθοδος της Σφαιρικής Αντίληψης μου άλλαξε τη ζωή. Από τη μια έμαθα πως να χρησιμοποιώ τα εργαλεία της μεθόδου με αποτέλεσμα μια σημαντική προαγωγή! Από την άλλη επαναπροσδιόρισα το προσωπικό μου όραμα.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Καφετζής Κων/νος
Executive manager
Image is not available
Σάββα Θάλλεια
Καθηγήτρια

Πως , γιατί, δε μπορώ, δε γίνεται, σκέψεις που βασάνιζαν το μυαλό μου.
Σήμερα πιστεύω έχω όλες τις απαντήσεις στο πως να πετύχω σε όλους τους τομείς της ζωής μου! Η μέθοδος της Σφαιρικής Αντίληψης έβαλε τάξη στη ζωή μου και απογείωσε την ψυχή μου!

Η αλήθεια είναι απλή. Κατάφερα να απαλλαγώ από το θυμό, να ζω με στοργή και να ξεχωρίζω τι είναι για μένα σημαντικό! Πίστευα πως η μέθοδος δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Ευτυχώς τη δοκίμασα. Όλα είναι θέμα απόφασης και επιλογής σε μένα!

Image is not available
Τσιπόπουλος Αλέξανδρος
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Image is not available
Πολίτου Μελίνα
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Η φοίτηση μου στην Σφαιρική Αντίληψη για μένα μια μεταμορφωτική εμπειρία! Βρήκα το δρόμο προς την απαγορευμένη ως τότε προσωπική ευτυχία και κατάφερα να πραγματοποιήσω τα πιο τρελά επαγγελματικά μου όνειρα! Πάθος, χαρά, ενθουσιασμός και ένα αντίο στο παλιό σκεπτικό μου.

Με την μέθοδο της σφαιρικής αντίληψης, κατάφερα να ανακάλυψω τον πραγματικό μου εαυτό , να τον μάθω και να συμφιλιωθώ μαζί του.
Να ανακαλύψω τα πραγματικά μου θέλω και να βρω την εσωτερική μου αρμονία.
Η σχέση μου με την οικογένεια μου αναβαθμίστηκε και η επαγγελματική μου πορεία απογειώθηκε.
Πλέον γνωρίζω ότι δεν θέλει κόπο αλλά προγραμματισμό, συνέπεια και τρόπο
Σας ευχαριστώ θερμά για όλα!

Image is not available
Κακριδής Γιώργος
Ασφαλιστής

Μετά από μία οικονομική καταστροφή βρέθηκα στο δρόμο . Μακριά από την οικογένειά, χωρισμένος. Ήμουν απελπισμένος. Δύο ήταν οι λύσεις που μπορούσα να σκεφτώ : Η αυτοκτονία ή να βάλω όλη μου τη δύναμη και να ξανά σηκωθώ. Πως όμως; Τότε το 2010 γνώρισα την Σφαιρική Αντιληπτικότητα. Τώρα το 2019 είμαι ένας συναισθηματικά γεμάτος άνθρωπος, η εξέλιξη μου είναι αγνώριστη. Τα οικονομικά μου είναι καλύτερα από ποτέ.
Ευχαριστώ Σφαιρική Αντίληψη!

Image is not available
Παύλος Κόζης
Επιχειρηματίας
previous arrow
next arrow
Slider

ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΑ

ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ